Achtste editie NachtSessies met Lukas Batteau en Daniel Cane

Achtste editie NachtSessies met Lukas Batteau en Daniel Cane

De Kult Kompagnie, winnaar van de Woerdense Cultuurprijs, organiseert aanstaande vrijdag alweer de achtste editie van NachtSessies. Dit keer gehouden bij OOK Woerden.

Tijdens NachtSessies wordt er muziek gebracht op mooie plekken in Woerden. Mark van Leeuwen omschrijft het concept als volgt: 

“Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Genieten zonder ruis van geklets of telefoons. Echt luisteren en genieten van het moment. Wegdromen bij de artiest die zijn ziel bloot legt en bereid is om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’.”

Voor de achtste editie heeft de organisatie twee acts uitgekozen. Lukas Batteau en Daniel Cane. Lukas Batteau groeide op in Zuid-Korea, Nederland en Amerika en speelt gitaar. Hij is geïnspireerd door bands als Smashing Pumpkins en Pearl Jam. Daniel Cane is zanger die lieve pop maakt met een rauw randje, zoals Ed Sheeran.

De deuren van OOK gaan om 20.30 uur open en een half uur later beginnen de optredens. Er is plaats voor 45 mensen. Rond 22.30 uur is het afgelopen. Entree is gratis, maar een donatie voor de artiesten wordt gewaardeerd.

Video: 3FM