Adverteren met impact

Opvallen met adverteren in Woerden? Dat kan op Woerden.TV. Slimme, spraakmakende en doeltreffende campagnes onderscheiden zich van oudere advertentie vormen. De mens oriënteert, zoekt en koopt online! Woerden.TV is het beste bekeken online kanaal van Woerden, is sociaal betrokken en krijgt een hoge waardering van klanten en kijkers. Het kanaal biedt video’s, nieuws, programma’s, live streaming en evenementen. Dit zorgt voor een wereld vol advertentie mogelijkheden.

Bel ons direct via 0348-745003, info@alkomedia.com of app 0614324719

Gericht op resultaat

Net als bij nieuwsberichten gaat adverteren bij ons op basis van feiten. We zijn open en eerlijk over onze bereikcijfers. Campagnes bedenken en produceren we op basis van ervaring, metingen en doelgroep specificaties. Gaat u met uw campagne voor de massa, de zakelijk gedesinteresseerde, de cultuurliefhebber of de sport liefhebber? Via Woerden.TV bereikt u gericht doelgroepen en wie u bereikt? Dat koppelen we aan u terug met view, kik en klikratio rapporten.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Jouw bericht online

Een videonieuwsbericht is een kruising tussen een advertentie en een inhoudelijk artikel. Een professionele video-journalist maakt een video die met een persbericht wordt geplaatst op Woerden.TV. Daarnaast geven wij je artikel een boost door inzet op onze social media kanalen (weekbereik 50.000 personen) en een doelgroep gerichte push op Facebook. Een artikel plaatsing kan al vanaf 195,– euro.

Display Advertising

Display advertising (bannering) vergroot niet alleen je bekendheid, maar ook interactiviteit en het aantal contact. Mensen zien uw boodschap verdeeld over meerdere ‘slides’ en hebben direct de mogelijkheid om door te klikken naar actiepagina’s, websites, video’s of aanbiedingen.

 

 

Het is mogelijk om display advertising gericht binnen bepaalde categorieën (sport, zakelijk, nieuws) of tijden (etenstijd) te plannen. Een campagne starten kan al vanaf € 99,–

Billboarding

Een billboard is een vijf  seconden durende sponsorvermelding voor en na een programma. Met billboarding plaats je jouw product of dienst midden in de belevingswereld van de doelgroep. Zo profiteer je van de band met de kijker. Billboarding werkt vooral goed bij veelbekeken evenement registraties.

Videoproducties

Video voegt bereik aan je mediacampagnes toe. Met video maak je een krachtige indruk boven aan onze site. De kijker beleeft je complete boodschap in beeld en geluid. De door Alko Media geproduceerde commercials zijn geschikt voor online markting op onze kanalen, maar ook voor inzet op social media of in bioscoop AnnexCinema. We bedenken de campagne, passen deze toe op een bestaande marketing strategie en kopen deze ook online in bij andere media.

Facebook live

Uw perspresentatie of evenement live streamen via internet.  Vergroot het bereik van uw evenement door livestreaming via Facebook of YouTube. Woerden.TV levert de faciliteiten, denkt mee over de vorm en inhoud van het programma en brengt u een breder en groter publiek.

Opening in beeld

Op ludieke wijze de opening of het jubileum van uw bedrijf in beeld? Dat kan via Woerden.TV. Een pakkend bericht, foto’s en/of video. Alles is mogelijk.

Non-Profit korting

Handelt u uit een Stichting zonder commercieel doel of winstoogmerk. Door bijvoorbeeld een evenement zonder kaart verkoop te organiseren? Dan ontvangt u bij Woerden.TV 30% korting op ons Display Advertisin- tarief. Ook voor het maken van videoreportages ontvangt u gereduceerd tarief. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Retargeting

Via een commercieel artikel op Woerden.TV informeert u de potentiële klant. Door het plaatsen van een Pixel in het artikel, is het mogelijk om uw mensen die uw artikel gelezen heeft de weken na het eerste contact advertenties te laten zien op Facebook en bijvoorbeeld Google. Vraag naar de mogelijkheden en maak gebruik van het krachtige bereik van Woerden.TV.