Afslankcentrum Vida Vitaal vestigt zich in Health&More

Afslankcentrum Vida Vitaal vestigt zich in Health&More

Sinds de opening wisten al veel mensen hun weg te vinden naar Afslankcentrum Vida Vitaal. Coach Stein van Spankeren startte zijn onderneming vanuit huis, maar zag al snel de noodzaak ontstaan om een praktijkruimte te zoeken. En hij vond een ruimte die precies aansluit bij zijn onderneming.

“Ik ben blij met een ruimte in Health&More. Een verzamelplaats van verschillende disciplines en therapeuten die allemaal een connectie hebben met gezondheid. Van personal trainers tot alternatieve geneeswijzen. Van afslankcoaches tot beauty specialisten, alles vind je daar. En daar pas ik mooi bij”, aldus Stein.

Straight away

Naast het aanmeten van een gezond en gebalanceerd eetpatroon, kun je bij Vida Vitaal terecht voor de producten van Straight away. Een nieuw en uniek afslankproduct in Woerden. Stein timmert hard aan de weg om dit merk bekend te maken onder de inwoners van Woerden en omgeving. Als ervaringsdeskundige is Stein duidelijk een man met een missie.

“Ik ben blij dat ik dit product nu ook kan aanbieden. Ik weet hoe frustrerend het volgen van talloze diëten is als deze allemaal geen blijvend resultaat hebben. Straight away is de ideale manier om op een gezonde manier snel kilo’s blijvend af te slanken. Ik wil niets liever dan iedereen kennis laten maken met dit product. Ik ben er echt heel enthousiast over.”

Straight away  heeft volgens Stein nog een groot voordeel.

“Deze producten zo zijn samengesteld dat je geen honger hebt en dat elk product 1/3 van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen bevat. Onder gratis begeleiding van een coach werk je naar je streefgewicht en wordt er na het behalen daarvan een op maat gemaakt eetpatroon opgesteld om zo het jojo effect te voorkomen.”

Aanbieding

Stein hoopt met Vida Vitaal mensen te helpen met afslanken en meer bekendheid te geven aan de producten van Straight Away.

“Ik snap dat het misschien klinkt als te mooi om waar te zijn, maar daarom wil ik graag iedereen laten zien dat dit gewoon echt werkt! En als je het niet gelooft, daag ik je uit om het eens te proberen.”

Om zijn woorden kracht bij te zetten en jou uit te dagen kennis te maken met Straight away, biedt Stein alle lezers de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciale actie. Iedereen die zich op de website van Vida Vitaal aanmeldt voor een programma van Straight away door het contactformulier in te vullen en dat doet onder vermelding van ‘Woerdentv’ ontvangt t/m 14 januari 50% korting op de inschrijfkosten.