Alcoholvrij feest in Woerdens café

Alcoholvrij feest in Woerdens café

Op zaterdag 4 februari organiseert café Victoria een speciaal feest voor jongeren. Jongeren in de leeftijdscategorie 12 tot 17 jaar zijn welkom voor een feestje. Een unieke kans voor jongeren onder de 18 om in aanraking te komen met het uitgaansleven.

Erik Thuis, eigenaar van Victoria is blij dat hij jongeren deze kans mag bieden.

“Zo kan deze doelgroep in aanraking komen met het uitgaan in Woerden. Ze kunnen zien hoe het is als er een feest wordt gehouden met DJ’s met als enige verschil dat er geen alcohol geschonken gaat worden.”

Uitgaan

De DJ’s Martin Damen, Dennis Strop en Rick Verboom zullen zorgen voor sfeervolle muziek tijdens de feestelijke avond. Martin Damen vindt het belangrijk dat deze avond wordt georganiseerd en is daar graag bij aanwezig.

“Ik vindt het belangrijk dat jonge kinderen leren omgaan met het uitgaansleven. Vroeger waren er meer gelegenheden waar dat kon. Maar nu zijn er bijna geen plekken waar je uit kunt gaan als je jonger dan 18 bent. Ik vind het echt goed dat Erik dit nu organiseert.”

Alcoholvrij

Tijdens het feest wordt er geen alcohol geschonken. Er zijn voor de jongeren verschillende frisdranken aanwezig, alcoholvrije shotjes en cocktails. Het feest begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Foto: Google Streetview