Angela Groothuizen positief over Woerdense Dionne

Angela Groothuizen positief over Woerdense Dionne

Afgelopen zaterdag zong de Woerdense YouTuber Dionne Slagter voor de eerste keer in het tv-programma “It takes 2” van RTL 4. Ze zong  het nummer Issues van Julia Michaels.

Ze had dit nummer gekozen in verband met het overkomen van haar problemen in het verleden. Dionne heeft namelijk eerder aan een zangprogramma meegedaan, de talentenjacht ‘Popstars’ van SBS. Hier ging het iets minder goed voor haar. Maar Slagter liet zich niet uit het veld slaan en ging studeren aan de Herman Brood Academie. Deze opleiding heeft ze helaas nooit af kunnen maken door een eetstoornis die ze had. Nu gaat het gelukkig weer goed met haar en wilde ze bewijzen dat ze het toch echt kon. En dat kon ze zeker, want jurylid Gerard Ekdom was erg tevreden.

 “Ja, het is ongelofelijk, je hebt een top stem! Het enige wat ik je wil meegeven is, wees zelfverzekerder, want de stem die heb je!”

Ook al was Dionne, beter bekend als Onnedi, erg zenuwachtig en durfde ze nog niet erg contact te maken met het publiek, het deed niets af van haar zangkunsten volgens de juryleden.

“De poging om af te rekenen met je verleden is aardig gelukt, want je bent echt een zangeres met een prachtige stem. Dit programma zou je nog wel eens aan kunnen grijpen om echt die sprong te maken die je nodig hebt!” Was de positieve reactie van Angela Groothuizen.