Arash Azaami inspireert OKW leden over de toekomst

Arash Azaami inspireert OKW leden over de toekomst
Tijdens de OKWLunch afgelopen donderdag ontleedde Arash Azaami samen met leden van de OKW het mysterieuze begrip ‘toekomst’.

Gewichtige vragen over de toekomst

Het jaarthema voor de verkiezing OKW Onderneming van het jaar 2017 is ‘toekomstgericht ondernemen’. Iemand die je hier alles over kan vertellen is Arash Azaami, hij was spreker tijdens de OKWLunch. De toekomst hoeft ons niet te overkomen. We kunnen er ook voor kiezen onze toekomst te maken. Wat als wij de wereld bouwen waar onze kinderen het liefst in zouden leven? Wat als de volgende generatie niet belast wordt met het opruimen van onze rommel, maar trots voort kan bouwen op hetgeen wij achterlaten? Gewichtige vragen waar Arash Aazami zijn tanden inzet.

Onze toekomst

Arash (1977) is systeeminnovator, logicus, ondernemer, muzikant en natuurliefhebber, en groeide op met drie culturen en vier talen.  Hij nam het publiek mee op reis door zijn gedachtenstromen, uitvindingen, wereldbeelden en persoonlijke anekdotes. Arash’ credo is “dream.develop.do”. Met adviesbureau Kamangir verenigt hij wetenschap, filosofie en creativiteit, en helpt hij in Europa en daarbuiten de publieke en private sector context te geven aan de grote veranderingen die hen raken: energie, educatie, geld, data. Waar gaat het heen? Wat is onze rol in de toekomst? Hoe kunnen wij bijdragen aan een nieuwe cultuur, een nieuwe economie en een nieuwe samenleving? Arash zoomde ver uit, om daarna in een flits weer tot concrete acties voor de dag te komen.

Foto’s: Lakerveld Fotodesign