Auto’s in Woerdense supermarkt

In de supermarkt in Woerden kan je deze week niet alleen je boodschappen in je mandje stoppen, maar ook een compleet nieuwe auto.

Er ‘liggen’  deze week maar liefst vijf Opel-modellen in de winkelschappen van de regionale Albert Heijn-vestiging. De betreffende Opel-modellen worden tegen zeer scherpe tarieven aangeboden in het filiaal van de grootgrutter. Het aanbod varieert van de Opel KARL tot en met de nieuwe Opel Astra Sports Tourer, Auto van het Jaar 2016. 

Deze landelijke Private Lease-campagne via in totaal ruim 900 Albert Heijn-winkels is tot nu toe de grootste in zijn soort. LeasePlan heeft in Opel een partner gevonden die meer variatie kon brengen in het actie-aanbod. Samen met Opel brengt LeasePlan nu vijf modellen tegelijk naar de markt en biedt daarmee voor iedere AH-klant wat wils: van ‘boodschappenwagen’ tot en met een ruime gezinsauto. De samenwerkingspartners willen hiermee Private Lease voor een breed publiek toegankelijk maken.

 Winkelvloer als showroom

Tijdens de private lease-actie is er keuze uit vijf modellen: de Opel KARL (5-deurs), de nieuwe Opel Corsa (5-deurs), de Opel ADAM en de nieuwe Opel Astra ( in 5-deurs- en Sports Tourer-uitvoering), die onlangs nog is verkozen tot Private Leaseauto van het Jaar. Naast de standaarduitrusting met onder meer airconditioning en geïntegreerde radio, zijn de auto’s ook in een extra luxe uitvoering verkrijgbaar tegen een kleine meerprijs. Binnen het Private Lease-contract biedt LeasePlan zorgeloos rijden met een vast tarief inclusief wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, verzekering en pechhulp. Dit onder het Keurmerk Private Lease en met de mogelijkheid van tussentijdse opzegging van het leasecontract bij bijzondere omstandigheden, zonder extra kosten.

Om de consumenten ook de kans te geven om met eigen ogen een deel van het aanbod te kunnen zien, staat er voor circa 200 Albert Heijn-filialen een demomodel van de meest compleet uitgeruste Corsa (in zijn prijsklasse). Dat geldt ook voor het Albert Heijn-filiaal in Woerden. Voor proefrijden en het bekijken van de overige modellen uit het aanbod kan de klant uiteraard te allen tijde bij Opel-dealer Autocentrum van Vliet in Woerden terecht.

De Opel Corsa staat deze week voor de deur van de Albert Heijn in Woerden.

De Opel Corsa staat deze week voor de deur van de Albert Heijn in Woerden. Foto Alex de Kuijper

Zet Opel op je boodschappenlijstje

Bovenop deze scherpe aanbieding geven LeasePlan en Opel volgende week elke dag een jaar lang gratis Private Lease rijden in de Opel KARL weg. Op Radio 538 hoort de luisteraar hints die moeten wijzen op de regio waarin het reporterteam zich bevindt. “Als men ook Opel op het boodschappenlijstje heeft staan en als eerste gespot wordt, levert dat een jaar lang gratis Private Lease-rijden in de sportieve Opel KARL op. Wie weet komt het reporterteam wel bij ons in de regio terecht. Zet dus voor alle zekerheid ‘Opel’ op het boodschappenlijstje”, lacht Tobias Jansen.

Private lease in opkomst

Private Lease is het laatste jaar flink in opkomst. Dit heeft onder meer te maken met de voorspelbaarheid van de maandelijkse kosten. Uit eerder onderzoek van de ANWB blijkt dat 86% van de autobezitters niet precies weet wat ze kwijt zijn aan hun auto. En dat vooral de onderhoudskosten vaak tegenvallen, wat ten koste kan gaan van een vakantie of verbouwing. Met een private leaseauto rijdt men een nieuwe, zuinige auto zonder investering en weet men exact welk bedrag er maandelijks is verschuldigd. Alleen de kosten voor brandstof komen hier nog bij. Dit levert veel gemak én een maandelijkse besparing op van tientallen euro’s.

De scherpe tarieven die LeasePlan aanbiedt gedurende de actieweek zijn:

Opel KARL 1.0 Edition                               vanaf € 179,- per maand
Opel Corsa 1.4 Edition (5-deurs)              vanaf € 199,- per maand
Opel ADAM 1.0T Unlimited                      vanaf € 239,- per maand
Opel Astra 1.0T Edition (5-deurs)            vanaf € 329,- per maand
Opel Astra 1.0T Edition Sports Tourer    vanaf € 349,- per maand