Bart Holleman matchwinner

Op eigen veld heeft het 1e elftal van Woerden een zwaarbevochten zege geboekt. Het op de 4e plaats staande UDO werd met 1-0 verslagen. In de 90e minuut haalde Bart Holleman vanaf de zestienmeterlijn uit. De bal vloog in de rechterhoek. Kijk verder voor foto’s van de wedstrijd.

Door dit resultaat heeft Woerden zich nadrukkelijk gemeld in de strijd om de 4e plaats. De ploeg van trainer John Vink staat met een 6e plaats nu nog 2 punten achter op UDO dat door dit verlies voorlopig even de aansluiting met de top drie verliest. De topper tussen VELO en UVS eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het nog ongeslagen VELO maakte de voor rust opgelopen achterstand in de 2e helft nog goed. Door dit resultaat is ADO Den Haag dé winnaar van dit speelweekend. Het won zelf met grote cijfers van Full Speed en zag dus de concurrentie tegen elkaar gelijkspelen. VELO is met 3 punten voorsprong nog koploper maar ADO heeft nog 2 inhaalduels tegoed.