Bijeenkomst over herstructurering bedrijventerrein Barwoutswaarder

Bijeenkomst over herstructurering bedrijventerrein Barwoutswaarder

De ondernemerskring Woerden (OKW) en de gemeente organiseren een bijeenkomst over de herstructurering van bedrijventerrein Barwoutswaarder. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 augustus en is bedoeld voor ondernemers en/of pandeigenaren die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein.

Het doel van de bijeenkomst is het informeren van de pandeigenaren en gebruikers over het, eerder dit jaar in de gemeenteraad vastgestelde, herstructureringsplan voor dit terrein. De gemeente wil de (ruimtelijke) kwaliteit op Barwoutswaarder verbeteren en heeft hiervoor een budget voorzien.

“In het herstructureringsplan staat opgenomen dat het proces in samenwerking met de ondernemers en pandeigenaren gedaan wordt, hetgeen wij toejuichen, in het belang van de gebruikers”, aldus het bestuur van de OKW.

De OKW en de gemeente willen graag met de belanghebbenden in gesprek om samen te komen tot een inventarisatie van knelpunten, ideeën en wensen om een plan van aanpak op te kunnen stellen.

Bent u ondernemer en/of pandeigenaar op bedrijventerrein Barwoutswaarder? Noteert u dan woensdag 29 augustus in uw agenda. De bijeenkomst start om 17.00 uur en vindt plaats bij Purple Haze Sound & Lights, Kuipersweg 10 – 12, Woerden. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@okwwoerden.nl.