Buitenplaats Kameryck feestelijk heropend

Buitenplaats Kameryck feestelijk heropend

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar na jarenlang juridisch gesteggel, elf maanden verbouwen en heel wat bloed zweet en tranen is evenementenlocatie Buitenplaats Kameryck vrijdag feestelijk heropend. Ook het restaurant is volledig verbouwd en opent zaterdag haar deuren onder de naam ’t Ryck.

Buitenplaats Kameryck 2.0 is tot in de kleinste details verbouwd en gemoderniseerd. De locatie is nu voorzien van alle moderne technische faciliteiten, waaronder een groot multimediascherm van 14 bij 4,5 meter. Dankzij de verbouwing is er nu ruimte voor maar liefst 400 personen in de plenaire opstelling. Er zijn daarnaast twaalf subzalen toegevoegd om events in alle soorten en maten te kunnen faciliteren. Het interieur is fris en modern en alles is helemaal klaar voor de toekomst.

Restaurant ’t Ryck
Niet alleen de evenementenlocatie is volledig op de schop gegaan, ook het restaurant heeft een totale metamorfose ondergaan. ’t Ryck zet daarmee in op een brede markt.Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, open wijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten in ieder geval wel goed. Naast de à la carte keuken wil ’t Ryck straks zoveel mogelijk de buitenomgeving omarmen, door gebruik te maken van de smoker, barbecues en grills op het ruimte terras.

Om de heropening te vieren heeft Buitenplaats Kameryck een speciaal proeverijmenu opgesteld – en om het helemaal feestelijk te maken is elk tweede menu tot 20 april gratis.

Foto´s Alex de Kuijper