De Goey opent nieuw kaaspakhuis en showt nieuwe uitstraling

De Goey opent nieuw kaaspakhuis en showt nieuwe uitstraling

Misschien heb je het grote pand op de hoek van de Wulverhorstbaan al zien staan. Dit is het nieuwe kaaspakhuis van de Goey. Vrijdagmiddag werd het pand feestelijk geopend.

Ondanks dat het pand al even in gebruik is, was het vandaag tijd voor de officiële opening waarbij ook de nieuwe uitstraling werd gepresenteerd. “Na 25 jaar waren we weer toe aan een nieuwe uitstraling. Vanmiddag hebben we deze gepresenteerd en hebben we ook officieel het nieuwe pand in gebruik genomen”, aldus John de Goey.

Na een lange tijd van voorbereidingen en het slopen van het oude pand kon in oktober 2014 de eerste paal worden geslagen voor het nieuwe kaaspakhuis. In het voorjaar 2016 was de bouw afgerond en kon het pand in gebruik genomen worden. Het nieuwe pand is zo gebouwd dat het overloopt in het huidige pand en ze zo nog meer plek hebben om kaas op te slaan.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de uitstraling van het pand. Zo is de buitenkant voorzien van gele kazen, de naam en staan er koeien in het gras. John de Goey is blij met zijn nieuwe pand dat volgens hem op een schitterende locatie staat.

“Met de uitbreiding zijn we ongeveer drie keer zo groot geworden en kunnen we veel meer kaas opslaan. Daarnaast gaat het heel goed. We zitten op een super plek in Woerden. Ook zijn we ook erg blij met de nieuwe rotonde en de zuidelijke randweg. Dit scheelt namelijk toch 10 tot 15 minuten voor een aantal chauffeurs.”

Vanmiddag werd het pand en de nieuwe uitstraling feestelijk geopend.

Foto´s Alex de Kuijper