Dionne wint RTL’s It Takes 2

Dionne wint RTL’s It Takes 2

Dionne Slagter heeft het RTL4-programma It Takes 2 gewonnen. De Woerdense zong tijdens de finale de sterren van de hemel. Ze zong zaterdagavond met haar prof Marcel Veenendaal (Di-rect) en later in de uitzending met Waylon.

Duet met Waylon

Samen met Waylon zong de Woerdense het songfestivalnummer Outlaw In ‘Em. En dat zorgde voor een mooi duet waar zanger Waylon erg blij mee was.

“Ik werd gevraagd om met Dionne te zingen en kon eigenlijk geen nee zeggen. Want het is een te gekke zangeres. Ik denk dat er maar één is in deze competitie die dit had aangekund en dat is absoluut Dionne”, aldus Waylon.

Ordinary People

Na de twee spetterende duetten moesten twee van de finalisten het podium verlaten. De andere twee mochten nog een keer hun beste duet zingen met hun prof. Daarbij mochten ze kiezen uit een nummer dat ze eerder hadden gezongen tijdens het programma. Dionne en Marcel kozen voor Ordinary People van John Legend. Eerder gooide ze hier hoge ogen mee in het programma.

“Met dit nummer had ik het meest magische moment van de afgelopen shows. Marcel en ik vonden dat in dit nummer voor ons het meeste gevoel lag. Ik wilde het nummer gewoon doen”, aldus Dionne.

De Woerdense Dionne haalde samen met Marcel de meeste punten en won daarmee RTL’s It Takes 2.

Foto: RTL