Ed en Wieteke Breuren gekozen tot Meest Markante Horecaondernemers

Ed en Wieteke Breuren gekozen tot Meest Markante Horecaondernemers

Ed en Wieteke Breuren van Stadshotel Van Rossum zijn gekozen tot Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland. In de finale streden zij met vier andere genomineerden op de winst. De jury vond Ed en Wieteke de absolute winnaar. De komende 1,5 jaar mogen zij zich de Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland noemen. “We zijn onwijs verrast door deze gave waardering”, aldus Ed Breuren.

Elke drie jaar organiseert de Koninklijke Horeca Nederland deze verkiezing. De prijs wordt toegekend aan ondernemers die andere ondernemers inspireren. Een echte vakjury bezocht de afgelopen tijd de finalisten.

“We zijn als jury onder de indruk van dit ondernemersstel. Zij zijn creatief in hun aanpak en lopen voorop als het gaat om duurzaam ondernemen. Dat zie je al als je binnenkomt: ze hebben in een oud monumentaal pand een hypermodern horecabedrijf neergezet. Met de meest moderne snufjes op het gebied van energiebesparing en warmte-/kou regulering in de hotelkamers. Daarnaast hebben ze zelf een boerderij waar zij hun eigen groente telen en vee fokken. En het mooie is, dat de koks niet alleen in de keuken werken, maar ook betrokken zijn bij de boerderij”, aldus een van de juryleden over Van Rossum.

Ed en Wieteke maken ook nog kans om Meest Markante Horecaondernemer van het land te worden. In het najaar van 2019 wordt uit de veertien winnaars een landskampioen gekozen.

Foto: Koninklijke Horeca Nederland