Fieke Koppers 11de bij schoonspringtoernooi

Fieke Koppers 11de bij schoonspringtoernooi

Afgelopen week werd het grootste internationaal schoonsspringtoernooi, de Senet Diving Cup gehouden in Eindhoven. Fieke Koppers nam deel aan het toernooi op de 1 en 3 meter en met de torenwedstrijd.

Fieke wilde op het toernooi geen laatste worden en dat is haar zeker gelukt. Op de 3 meter is ze als 15de geëindigd en op de 1 meter 17de. Mooie resultaten dus voor haar zeker omdat ze de laatste sprong minder goed sprong doordat ze in de voorbereiding met haar knie haar neus flink hard had geraakt. Even leek het erop dat ze de wedstrijd niet zou afmaken. Maar Fieke zette door om de wedstrijd af te maken. Met veel pijn heeft ze toch haar laatste sprong gemaakt.

De dag erop was de toren aan de beurt. Met nog steeds redelijk veel pijn is ze toch gestart aan deze wedstrijd en tot haar laatste sprong stond ze 8ste. Helaas kon ze haar laatste sprong niet goed afmaken waardoor ze zakte naar een 11de plaats.

“Fieke is redelijk tevreden, weet dat ze meer en beter wil en dat ze hier hard voor moet gaan werken. Volgende week neemt ze deel aan de kwalificatie voor het NK in Amsterdam”, aldus Silvia Bos, SB sport.