Geen treinen

Geen treinen

Bij de verkeersleiding van ProRail is vanmiddag brand uitgebroken. Aldus NOS Headlines. Nu.nl geeft aan dat perrons ontruimt zijn en dat brand is ontstaan in een elektriciteitsruimte van spoorwegbeheerder Prorail. Inmiddels is de brand geblust, de oorzaak is nog onbekend. Er zijn geen gewonden.

Het treinverkeer heeft uiteraard last van de brand. Als u hier even station Woerden invult dan krijgt u een mooi rood lijstje van treinen die niet meer zal rijden. Een ongeplande OV verstoring voor de stations alphen a/d rijn , station woerden,  station driebergen-zeist, station ede-wageningen , station gouda , station geldermalsen en station utrecht centraal.

Foto: Brandweer bij ProRail. Klik hier.

Bij de verkeersleiding van ProRail is vanmiddag brand uitgebroken. Inmiddels is deze geblust. Het treinverkeer heeft uiteraard last van de brand.

Als u hier even station Woerden invult dan krijgt u een mooi rood lijstje van treinen die niet meer zal rijden. Een ongeplande OV verstoring voor de stations alphen a/d rijn , station woerden, station driebergen-zeist, station ede-wageningen , station gouda , station geldermalsen en station utrecht centraal.

 

Geef een reactie