Genomineerden verkiezing Gouden Parel Woerden 2013 bekend

Genomineerden verkiezing Gouden Parel Woerden 2013 bekend

Zij zijn naar voren gekomen uit de voorverkiezing die medio oktober plaats vond. Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van OnderNamen Woerden, op dinsdag 3 december, zal de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt.

De verkiezing ‘Gouden Parel Woerden 2013’ wordt jaarlijks georganiseerd door zakenmagazine OnderNamen Woerden. Het is een spraakmakende verkiezing waarbij 50 personen in het zonnetje worden gezet door hun prestaties in het voorbije kalenderjaar. De nummer één wint de prestigieuze award De Gouden Parel. Afgelopen jaar wonnen de Woerdense horecaondernemers van Woerden Bruist! de prestigieuze award. 

Onder de leden van OnderNamen Woerden is medio oktober een voorverkiezing gehouden. Zodoende konden zij hun nominaties kenbaar maken. De meest gehanteerde criteria was een bijzondere prestatie in 2013, of een continue prestatie in de jaren daarvoor. Hieronder een toelichting per persoon waarom zij genomineerd zijn.

1.    David Verweij, Verweij Houttechniek

David Verweij nam in 2013 plaats in het bestuur van de OKW. Kende in 2013 door een grote bedrijfsbrand een flinke tegenslag. Is echter al jaren één van de Woerdense topondernemers. Innovatief en een oprecht pareltje in zijn branche en maatschappelijk betrokken tot in al zijn vezels. Kortom: een parel voor Woerden en een zeer terechte nominatie namens u allen.

2.    Monique van Breukelen, OKW

Is van de drie genomineerden de enige niet-ondernemer maar daarom niet onterecht door u genomineerd. Monique van Breukelen is in relatief korte tijd een zeer geliefd en gewaardeerde persoonlijkheid in het Woerdense ondernemersklimaat geworden. Wordt door haar persoonlijke inzet gezien als de aanjager achter de OKW. Deze nominatie is een teken van waardering van ondernemend Woerden!

3.    Eric en Saskia Aerts, Het HooiHuys

Om de Gouden Parel te winnen hoef je niet de grootste ondernemer te zijn, wel de beste. En dat bewezen Eric en Saskia Aerts in 2013. Met hun Bed & Breakfast Het HooiHuys uit Woerden werden zij uitgeroepen tot de beste Bed & Breakfast in Nederland. Een bijzondere prestatie. Daarmee blinken zij uit in hun vak en zijn zij terecht één van de Woerdense pareltjes van 2013.

Men kan vanaf nu haar stem kenbaar maken. Dit kan tot vrijdag 22 november 17.00 uur. De stemmen worden dan opgeteld waaruit de winnaar naar voren zal komen. Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van OnderNamen Woerden op dinsdag 3 december aanstaande zal de winnaar in het zonnetje worden gezet.