Giel Beelen bezoekt 91-jarige dj van RPL FM

Giel Beelen bezoekt 91-jarige dj van RPL FM

Giel Beelen heeft zondag de 91-jarige Jans Baan bezocht bij het lokale radiostation van Woerden RPL FM.

De twee kennen elkaar uit 2013 toen Jans Baan al gespot werd als oudste radio-dj van Nederland. Baan presenteert elke zondag het programma Sweet Sixty en in de uitzending van zondag was Giel te gast.

Het initiatief voor de ontmoeting tussen de twee kwam van technicus Henk Dees. In het programma sprak Jans Baan met Giel over zijn carrière en zijn toekomstambities. Ook gaf hij aan energie te krijgen van  het enthousiasme van Jans Baan.

“Ik meen uit de grond van mijn hart dat ik het een eer vind om hier te mogen zijn. Ik word er echt gelukkig van. Radio is mijn passie en dan zie ik Jans elke zondag, 91 jaar èlke zondag, vlammen en shinen. U bent echt een voorbeeld. Hierdoor kan ik vooruit”, aldus Giel.

 

Jans Baan was blij met de komst van de bekende dj naar Woerden. “We zijn blij en trots dat Giel bij ons is geweest. Ik zie Giel als een voorbeeld. Die altijd bezig is, op een manier dat mensen er ook nog iets aan hebben.“

Jans Baan is zover bekend nog steeds de oudste radio-dj van Nederland. De uitzending is terug te luisteren via SoundCloud.