Groenendijk Bedrijfskleding onderneming van het jaar

Groenendijk Bedrijfskleding is OKW onderneming van het jaar 2017 geworden.

In de Zegveldse Milandhof, die was omgetoverd tot een sfeervolle evenementenlocatie, streden drie Woerdense ondernemers donderdagavond om de titel van OKW Onderneming van het Jaar. De ondernemers Bolton Groep, ABS Autoherstel Ad de Goey en Groenendijk bedrijfskleding, gaven elk een presentatie aan de aanwezige leden, die hierop door stemming de onderneming van het jaar mochten kiezen. Thema van dit jaar was ‘Toekomstgericht Ondernemen’.

Groenendijk Bedrijfskleding was de jongste genomineerde. Het bedrijf werd ‘pas’ twintig jaar geleden opgericht door Woerdenaar Marien Groenendijk. Het bedrijf is totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast de vestiging in Woerden is Groenendijk Bedrijfskleding ook gevestigd in Amsterdam en Kesteren. Het bedrijf weet zich te onderscheiden op het gebied van design, innovatie, personeelsbeleid en het streven naar een circulaire economie. Hoofd Bedrijfsdoelstelling is het ‘meest duurzame bedrijf in haar bedrijfstak’. Groenendijk Bedrijfskleding biedt 100% circulaire bedrijfskleding die specifiek voor klanten wordt geproduceerd.

De onderneming werkt al jaren samen met Ferm Werk waarmee werknemers die onder de Participatiewet vallen, op weg worden geholpen naar zo regulier mogelijk werk.