Grote graskaas te koop, opbrengst voor Daan Theeuwens centrum

Grote graskaas te koop, opbrengst voor Daan Theeuwens centrum

De megagrote graskaas is na een jaar rijpen in het kaaspakhuis van De Goey Kaas Holland klaar voor consumptie. Liefhebbers kunnen op zaterdag 25 mei een stuk kopen op het Kerkplein.  De opbrengst, die door De Goey wordt verdubbeld, gaat naar het Daan Theeuwes Centrum.

Directeur John de Goey ging vorig jaar tijdens de jaarlijkse Graskaasdag naar huis met de 125 kilogram wegende kaas. Bij de spannende veiling bracht De Goey het winnende bod uit. Dat kwam goed uit want het nieuwe kaasopslag- en distributiecentrum werd enkele weken later officieel geopend. De grote graskaas  is een pronkstuk die nu nogmaals wordt ingezet voor het goede doel, het Daan Theeuwes Centrum.

Verkoop

Aanstaande zaterdag staat er een marktkraam op het Kerkplein in Woerden. De kraam zal worden bemand door mensen van het Daan Theeuwes centrum en De Goey Kaas Holland.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om een flink stuk van de gerijpte graskaas van 2018 te kopen. De reuzenkaas is door de kaaskeurmeesters geproefd en heeft het predicaat ‘uitmuntend’ gekregen. Een buitenkans voor iedere kaasliefhebber!

Intensieve revalidatie

Het Daan Theeuwes Centrum is een revalidatiecentrum voor jonge mensen met ernstig, niet aangeboren, hersenletsel. Met intensieve revalidatie willen we ze hun maximaal haalbare zelfstandigheid teruggeven.

De opbrengst van deze graskaas gaat naar het familieprogramma van het centrum. Want ook het leven van hun dierbaren is in een fractie van een seconde totaal op zijn kop gezet.