Grozette Woerden wordt overgenomen door Vandersterre Groep

Grozette Woerden wordt overgenomen door Vandersterre Groep

Het Woerdense Bedrijf Grozette komt in handen van Vandersterre Groep Bedrijven uit Bodegraven. Dat hebben beiden woensdagmiddag bekendgemaakt. Vandersterre Groep Bedrijven neemt een meerderheidsbelang naast het zittende management.

Vandersterre Groep

De Vandersterre Groep is een particuliere kaasonderneming die zich richt op de vooral conceptmatige verkoop van kaas aan de markthandel, kaasspeciaalzaken, retail, out of home, groothandel en export van kaas naar meer dan 70 landen. Naast haar hoofdkantoor en distributiecentra in Bodegraven, heeft Vandersterre een volledig nieuw gebouwd verpakkingsbedrijf in Grootebroek voor plakken en stukken en een geautomatiseerde kaas opslag in Meerkerk dat momenteel wordt uitgebreid.
Sinds 2012 is Vandersterre ook mede-aandeelhouder in Kaamps Cheese bv dat een groot assortiment topspecialiteiten produceert in Deurningen.

Grozette

Grozette is in 1963 opgericht en produceert strooibare kaasproducten zoals geraspte kaas, kaas shavings, kaasblokjes en gedroogde poederkaas. De producten worden verkocht aan industriële klanten, retail en catering in 30 landen.

Het bedrijf heeft 86 medewerkers en onder de dagelijkse leiding van het huidige management zal zij haar activiteiten zelfstandig blijven uitvoeren.