Hockey Meiden Kampioen

Na de rust lijken de meiden het er even bij te laten zitten. SCHC vertoont zich veel op de helft van Woerden en weten vrij snel de 1-1 te scoren. Dit lijkt als de welbekende rode lap op een stier te werken. Binnen enkele minuten weet Bo van Tilburg met een mooie tip-in haar elftal weer op voorsprong te brengen. Met nog 20 minuten te gaan, lijkt Woerden er dan echt in te geloven en spelen de meiden met de hen kenmerkende flair. De avond voorafgaand aan deze wedstrijd heeft Woerden getraind op strafcorners. En dat werpt vandaag z´n vruchten af. Uit een strafcorner maakt Kim van Ramselaar de 3-1 en Woerden lijkt dan niet meer te stoppen. Wederom uit een strafcorner brengt Sammie Bos haar elftal op een veilige 4-1.

Als het eindsignaal op de stand 4-1 klinkt, kunnen de meiden MHCW A1 zich met nog 4 wedstrijden te gaan al kampioen noemen!