Installatie burgemeester Molkenboer live op Woerden.TV

Installatie burgemeester Molkenboer live op Woerden.TV

Het officiële gedeelte van de installatie van de nieuwe burgemeester van Woerden, Victor Molkenboer, vindt plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering. De commissaris van de Koningin van de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen neemt hem de eed af, waarna hij officieel geïnstalleerd wordt. Molkenboer krijgt vervolgens de ambtsketen en de vergaderhamer overhandigd. Uiteraard gaat dit gepaard met verschillende toespraken. Deze buitengewone vergadering begint om 16.00 uur en is openbaar toegankelijk.

De nieuwe burgemeester krijgt weinig tijd om zich rustig in te werken. Donderdagavond al zit hij zijn eerste raadsvergadering in Woerden voor. Daarna volgt een drukke week waarin hij zich zo goed mogelijk op de hoogte stelt van alles wat in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld speelt. Zijn eerste week eindigt met een receptie waarin hij met tal van inwoners zal kennismaken. Iedereen is van harte welkom.

Een week later, op vrijdag 8 maart kan iedereen tijdens een receptie op het gemeentehuis kennismaken met de nieuwe burgemeester. Tussen 16.00uur en 18.00uur is Woerden welkom op het Stadhuis aan de Blekerijlaan.