Inwoners Harmelen jagen op miljoenen

Inwoners Harmelen jagen op miljoenen

Vijftig inwoners van Harmelen uit postcodegebied 3481 strijden voor miljoenen bij de tv-shot ‘Postcode Loterij Miljoenennacht’. Zij wonnen met hun postcode de felbegeerde studioplaats in de spelshow die gepresenteerd wordt door Linda de Mol. Of inwoners van Harmelen in de prijzen vallen is zondag 24 maart om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Miljoenenjacht

In de eerste 5 voorrondes krijgt het publiek een vraag, wie die vraag goed beantwoordt kan kiezen om mee te spelen met het spel of een koffer te kiezen. In de volgende ronde strijden 5 spelers tegen elkaar om de finale plek.

De finalist kiest een gouden koffer, de inhoud van deze koffer kan variëren tussen de € 0,01 en de € 5.000.000,-. In de finale gaat de kandidaat in onderhandeling met de bank, die op basis van de wetten van kansberekening een bod doet op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit af, dan worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag blijft: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist: is dat slechts € 1,- of heeft hij zonder het te weten de € 5.000.000,- in handen?

Foto: RTL