Jason Bouman strandt in halve finale Topper Gezocht

De Harmelense Jason Bouman wordt toch niet de vijfde topper, dit was afgelopen zaterdagavond te zien in het SBS6-programma Topper gezocht.

Jason mocht in de halve finale twee keer zingen. Deze keer waren het beiden Engelstalige medleys, waarvan eentje met twee andere deelnemers en eentje met de toppers. Bij de eerste ronde werden hij en Bart Brandjes gekozen, waarna het duo met twee van de toppers mocht zingen. Dit werd een songfestival medley met Jeroen van der Boom en René Froger.

Tijdens de auditie kreeg Jason te horen dat hij André Hazes te veel imiteerde, maar daar had hij dit keer minder last van. En ook al gebeurde dat deze keer minder, het mocht niet baten. In de laatste stemronde, vlak voor de finale, werd hij dan toch nog weggestemd. En daardoor is zijn droom om in de Amsterdam Arena te zingen met de toppers helaas van de kaart. En daar baalde de Harmelense zanger zeker van. 

“Ja klote! Bij de laatste paar, vlak voordat je de Arena in mag en dan vlieg je er toch nog uit, dat is ook gewoon klote!”