Jeugdavondvierdaagse vanavond gaat door

Jeugdavondvierdaagse vanavond gaat door

De 50ste editie van de jeugdavondvierdaagse gaat vanavond gewoon van start. Dat heeft de organisatie zojuist laten weten aan Woerden.TV.

Door de verwachte onweersbuien van vanavond werd gekeken of de start vanavond wel door zou kunnen gaan. De organisatie wachtte tot 17.00 uur vanmiddag om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de weersvoorspelling. Volgens buienradar bereiken de buien pas later op de avond en begin van de nacht Woerden. Goed nieuws dus voor de wandelaars.

“Gezien de huidige weerverwachtingen hebben wij besloten toch te gaan lopen. Zoals het er nu uitziet blijft het droog. We houden wel een slag om de arm. We zullen de weersvooruitzichten nauwlettend in de gaten houden tot de start. Voor nu zien wij geen reden om niet te starten vanavond”, aldus Jillis Versluis, de voorzitter van de jeugdavondvierdaagse.

Start

Ongeveer 2.000 kinderen zullen zich vanavond om 18:30 uur verzamelen voor de start van de eerste etappe van de vierdaagse. De eerste avond wordt er 4,2 kilometer gewandeld in de wijk Snel en Polanen.

Harmelen

Ook de avondvierdaagse in Harmelen gaat vanavond gewoon van start meldt de organisatie.