Jumbo Nap Polanen rolt na verbouwing nieuw All-in narrowcasting concept uit

Jumbo Nap Polanen rolt na verbouwing nieuw All-in narrowcasting concept uit

Na een grondige verbouwing opende Jumbo Nap Polanen vandaag haar deuren weer en dan zien we gelijk veel verbeteringen. Naast meer winkelruimte, een betere indeling en een Jumbo Pick Up Point is er nog iets unieks.  Er hangen acht digitale schermen volgens een nieuw en uniek in Nederland All-in narrowcasting concept.

Jurgen Langerak, supermarktmanager Jumbo Nap Polanen legt uit:Het DigFlexReclame concept is een flexibel digitaal verkoopinstrument dat direct inspeelt op de beleving van klanten. Door dynamische content kunnen we snel en actueel schakelen om klanten tot aankoop aan te zetten wat weer zorgt voor (extra) omzet, maar het kan ook worden gebruikt om klanten te informeren over winkelzaken.’

Jurgen vervolgt: ‘Samen met het Woerdense bedrijf DigFlexReclame hebben we dit concept, na een succesvolle pilot dit voorjaar nu uitgerold in onze vernieuwde winkel. Het grootste voordeel van dit concept vindt Jurgen: ’dat het gehele contentbeheer uit handen wordt genomen door DigFlexReclame en dat is wel zo prettig, zodat wij ons kunnen blijven richten op de winkel en niet de neventaken. Daarnaast hoeven wij de digitale schermen niet te kopen, maar huren wij ze voor een periode van 48 maanden. We worden puur ontzorgd.

Ander voordeel: ‘Om kosten van de digitale schermen terug te verdienen kunnen leveranciers, fabrikanten of lokale partijen bij ons hun producten bij klanten onder de aandacht brengen door te adverteren op de digitale schermen en dat op elk gewenst moment van de dag, wat ook weer zal bijdragen aan een hogere omzet. Dat maakt het voor alle partijen interessant om mee doen. Onderhandelingen kan ik daarvoor zelf voeren met de partijen, aldus Jurgen.

Als laatste en ook niet onbelangrijk, door het gebruik van digitale schermen is er ook minder gedrukte media nodig wat past in het MVO en duurzaamheidsbeleid van Jumbo Nederland. En met deze vorm van digitale presentatie is Jumbo Nap Polanen voorbereid op de toekomst’ sluit Jurgen af.

Nieuwsgiering naar het hoe en wat van het nieuwe All-in concept, iedereen is daarvoor welkom bij Jumbo Nap Polanen, Jurgen Langerak praat u er graag over bij.

Foto: Lakerveld Fotodesign