Kinderen in het zonnetje gezet

Kinderen in het zonnetje gezet

Na een intensieve voorbereiding organiseren De Meiden van Breuren op 16 april De Magische Kidsdag.

Om dit onvergetelijke uitje te realiseren hebben zij vorig jaar een aantal charity events georganiseerd. Events die volledig door een aantal Woerdense ondernemers, binnen en buiten, het centrum zijn gesponsord. De opbrengsten konden op deze manier volledig voor dit goede doel worden ingezet. Zo was er het Sprookjesgala bij Breuren, de facebookloterij en het Rad van Fortuin. De opbrengst was € 30.000. Hiervan is € 5.000 aan de kidsclub  Inloophuis ‘Leven met kanker’ geschonken.

De Meiden van Breuren  zetten zich in voor (vrijwilligers) organisaties in de gemeente Woerden die bijdragen aan het lokale maatschappelijk belang. Met energie, lef en creativiteit zetten zij deze organisaties meer op de kaart en bedenken en organiseren voor hen events en dragen daarmee bij aan het realiseren van hun doelen. Tevens zijn de Meiden ambassadrice voor het Inloophuis ‘Leven met Kanker’.

Magische dag voor kinderen

De Magische kidsdag wordt een sprookjesachtige dag (en nacht) voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, die dagelijks geconfronteerd worden met een ernstig zieke ouder, broer of zus en woonachtig in de gemeente Woerden. Deze kinderen hebben elke dag opnieuw te maken met angst en onzekerheid.

Op 16 april a.s. nemen De Meiden van Breuren de kids mee op een magische reis. De magische kidsbus brengt ze naar een sprookjesachtig houten zeilschip om vervolgens naar een eeuwenoud fort te varen. Daarna wordt de reis vervolgd naar een heus kasteel en wanen de kids zich in de wereld van ridders en jonkvrouwen. Een waar sprookje …….dat wordt afgesloten met een sprookjesdiner, kaarslicht, haardvuur en een droomverhaal voor het slapen gaan.
Op zondagochtend 17 april rijden ze op bijzondere wijze weer huiswaarts!
Aanmelden
Aanmelden kan tot 10 februari via de website van De Meiden van Breuren. Bij Breuren liggen aanmeldformulieren om mee te nemen en op te sturen.

Zaterdag 13 of zondag 14 februari vindt er bij de Pretfabriek in Woerden een informatiemiddag plaats waarvoor alle aangemelde kids met hun ouders of verzorgers uitgenodigd worden.

Geïnspireerd door de Kidsclub van het Inloophuis ‘Leven met kanker’, vinden De Meiden van Breuren dat elk kind het verdient om onbezorgd te zijn. Al is het maar voor  even!  Daarom organiseren zij voor deze groep kinderen deze onvergetelijke dag… De Magische Kidsdag van de Meiden van Breuren!   mvbposter