Kinderen met zieke gezinsleden beleven onbezorgde dag

Kinderen met zieke gezinsleden beleven onbezorgde dag

Kinderen die dagelijks geconfronteerd worden met een ernstig zieke ouder, broer of zus konden afgelopen weekend een heerlijke onbezorgde dag beleven. De Meiden van Breuren organiseerden speciaal voor deze kinderen een toffe middag vol gezellige en leuke activiteiten.

De dag werd gestart bij de Pretfabriek waar de kinderen lekker in de fabriek konden spelen of midgetgolfen in het donker. Na het spelen stond er een ouderwetse rode dubbeldekker klaar om de kinderen naar het Kasteel te brengen. Hier aten ze lekker pannenkoeken en kregen ze een rondleiding. Daarna voeren ze in twee grote sloepen naar de Boerinn in Kamerik. Daar was het tijd om hutten te bouwen en te poldersporten.

“De kinderen waren erg fanatiek en hadden allemaal een lach op hun gezicht. We hebben de dag afgesloten met een barbecue waarna de ouders de kinderen weer mochten halen. Het was een geslaagde dag. Wij vonden het geweldig dat we voor de kinderen een ongelooflijke gezellige en leuke dag mochten organiseren”, aldus Marjo Tuithof van de Stichting Meiden van Breuren.