Kunst gezocht voor KunstPark

Kunst gezocht voor KunstPark

Ben jij een verzamelaar, kunstenaar of verkoper? Dan is de organisatie van het KunstPark op zoek naar jou. Op 2 september wordt opnieuw het KunstPark georganiseerd. En om er ook dit jaar weer iets tofs van te maken is de organisatie op zoek naar verzamelingen, kunstwerken en kraamhouders. 

Verzamelaars opgelet

Ben jij een verzamelaar? Maar ziet jouw verzameling nooit een publiek? Daar kan dan nu verandering in komen. Tijdens de aankomende editie van het KunstPark op 2 september is er plek voor kekke, bijzondere, waanzinnige verzamelingen in de museumhoek.

Museumlaantje

Ook is er dit jaar weer een museumlaantje. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar kunstenaars die hun werk willen tonen.

“Of je nou één kunstwerk hebt gemaakt of kan kiezen uit heel veel van je eigen werk; als het maar inspireert, aanzet tot denken of bijzonder is. We hebben nog een aantal plekken vrij, dus stuur in dat werk! Wie weet hangt jouw kunstwerk dan in dit openluchtmuseum deze zomer”, aldus de organisatie.

Kramen

Maak jij iets moois? Mooie foto’s, schilderijen, serviezen, recyclekleding of wat voor ander moois dan ook? Tijdens het KunstPark kan je dat delen. Je kan tijdens het kunstpark een kraam huren om je spulletjes te verkopen.

Wil jij je werk aanbieden? Stuur dan een mailtje naar kunstpark@cultuurplatformwoerden.nl

Muziek bij de buren

Tegelijk met het KunstPark wordt het Akoestival georganiseerd. Een te gek muziekfestival met een line up vol Woerdense en regionale muzikanten. Doe een dansje op popmuziek, schud met je haren als er een rockband speelt en luister naar de teksten van singer songwriters.

“We zijn er trots op dat KunstPark en Akoestival samen het Westdampark vullen met cultuur, muziek en kunst!”