Meiden van Breuren zoeken initiatieven waar Woerden mooier van wordt

Meiden van Breuren zoeken initiatieven waar Woerden mooier van wordt

De Meiden van Breuren willen vrijwilligersinitiatieven op de kaart zetten. En daarom organiseren ze de eerste editie van het ‘Meiden van Breuren Pitchcafé’.

Pitchcafé

Tijdens het Pitchcafé willen zij de mogelijkheid bieden om jouw hulpvraag voor je start up, organisatie, evenement of initiatief te presenteren. Tijdens een korte pitch geef je een omschrijving van een initiatief of de organisatie, het maatschappelijk belang wat gediend wordt en natuurlijk de hulpvraag die het enthousiasme van De Meiden van Breuren moet wekken. En wie weet gaan ze  dan helpen  het doel te realiseren.

“Wij willen vrijwilligersinitiatieven op de kaart zetten en op deze manier Woerden een stuk mooier maken. Er zijn vaak goede ideeën, maar niet de kunde, kracht, energie of mankracht om deze ideeën tot stand te brengen. Wij willen hier graag aan meewerken met onze energie, lef en creativiteit”, aldus De Meiden van Breuren.

Het Pitchcafé vindt plaats op woensdag 8 maart vanaf 19.30 uur bij van Hall, Korenmolenlaan 4 in Woerden. Wil je deelnemen, meld je dan aan door te mailen naar info@demeidenvanbreuren.nl. Voor meer informatie kun je kijken op de website.

Foto: De Meiden van Breuren.