Modezaak besmeurd met uitwerpselen

Modezaak besmeurd met uitwerpselen

Het zal je gebeuren. Een kapot gesneden zonnescherm, een bekraste winkelpui, posters met pikante foto’s en uitwerpselen op de gevel van je winkel.  Het overkwam  de eigenaresse van Jaimy Upstairs Outlet in Woerden. Wie het gedaan heeft en waarom, is niet duidelijk.

Jaimy opende vorige maand haar nieuwe modezaak in de Voorstraat, afgelopen zaterdag was de opening van de Outlet in de Rijnstraat maar dat ging niet zonder slag of stoot. Zaterdagochtend werd ontdekt dat er poep op de ruiten van het pand in de Rijnstraat was gesmeerd. Bij deze actie werden de daders vastgelegd door camera’s in het centrum.  Het incident is gemeld bij de politie, en morgen zal aangifte worden gedaan.

Pesterijen

Het is niet voor het eerst dat de eigenaresse het slachtoffer is van pesterijen. In augustus 2016 werden er naaktfoto’s van haar verspreid in het centrum van Woerden. Die actie zou mogelijk zijn voortgekomen uit een langlopende ruzie.

In januari van dit jaar werd het zonnescherm kapot gesneden. En nog voor de opening in de Voorstraat werd de nieuwe winkelpui bekrast. En ook werden er opnieuw posters op de gevel geplakt met foto’s van de eigenaresse.