N228 bij Oudewater even dicht door werkzaamheden

N228 bij Oudewater even dicht door werkzaamheden

Dit weekend wordt er groot asfaltonderhoud uitgevoerd op een gedeelte van de N228 in Oudewater. Het gaat om het gedeelte ter hoogte van de rotonde met de Zwier Regelinkstraat over een lengte van ongeveer 300 meter.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwijderen (frezen) van asfalt en het aanbrengen van nieuw asfalt. Daarnaast worden de zogenaamde putkoppen vervangen op de Utrechtsestraatweg, tussen IJsselvere en de Molenwal.

Afsluiting

Voor de uitvoering van de werkzaamheden moet de weg in beide richtingen worden afgesloten, vanaf de bushaltes ‘Witte Pannen’ tot de Molenstraat. De wegafsluiting gaat in op vrijdagavond 9 november, 20.00 uur en duurt tot maandag-ochtend 12 november, 05.00 uur

Omleidingsroute

Tijdens de afsluiting wordt het doorgaande verkeer omgeleid via Gouda, A12 en N204. Oudewater blijft bereikbaar via de A12 afrit Nieuwerbrug. De omleidingsroutes worden met gele borden langs de weg aangegeven. Het fietspad blijft beschikbaar voor fietsers, calamiteitenverkeer en direct aanwonenden. Verkeersregelaars zorgen gedurende de afsluiting voor een veilige begeleiding van het verkeer.