Nick van Hemert(23) breidt eigen zaak verder uit

Nick van Hemert(23) breidt eigen zaak verder uit

De pas 23-jarige ondernemer Nick van Hemert heeft zijn zaak NU Puur en Groen flink uitgebreid. Het pand aan de Meulmansweg heeft hij verlaten en in een groter pand aan de Kruittorenweg heeft hij zijn zaak nu gevestigd. Na een aantal weken hard werken heeft hij donderdag zijn zaak heropend.

Jong ondernemen

Samen met zijn moeder begon Nick op 19-jarige leeftijd zijn bloemen- en interieurwinkel. In de jaren die volgden deden ze veel ervaring op en groeiden ze enorm. Het pand aan de Meulmansweg werd al snel te klein

“Vier jaar geleden zijn we de winkel begonnen. In de afgelopen jaren zijn we ontzettend gegroeid. Daarom zijn we verhuisd naar de Kruittorenweg waar we drie panden hebben kunnen samenvoegen tot één grote winkel. Hier kunnen we onze spullen mooier presenteren en veel meer kwijt”, aldus Nick.

De jonge ondernemer hoopt de komende jaren nog meer te kunnen groeien en bekendheid te krijgen.

Knappe prestatie

Nick is een van de jongste ondernemers in Woerden. Hij krijgt dan ook vaak veel positieve reacties van klanten. “Zij vinden het vaak knap dat ik dit al heb bereikt binnen vier jaar.” Ook  Gerard Kremers Intermediair Vastgoed Binnenstad Woerden vindt het knap wat Nick al voor elkaar heeft gekregen.

“Het is ontzettend leuk dat zo’n jonge gast dit neerzet. Dat maakt mij gelukkig. Het is een winkel die ook echt iets toevoegt in het centrum met kwalitatief goede spullen. Ik kan er echt van genieten dat een jonge ondernemer dit neerzet.”