Nieuwe voorstelling theatergroep De Realiteit

Nieuwe voorstelling theatergroep De Realiteit

De laffe maar machtsbeluste Baas Ubu wordt door Vrouw Ubu aangespoord om koning Wenceslaus te doden en daarmee de macht te grijpen in Polen. In het begin lijkt hij een populaire vorst te zijn, maar door zijn vraatzuchtigheid neemt hij beslissingen die het volk van Polen in het verkeerde keelgat schiet. En als zelfs zijn trouwe volger Spuitschot zich tegen hem keert gaat het pas echt de verkeerde kant op.

De voorstellingen zijn te zien op donderdag 10 oktober, vrijdag 11 oktober, zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober. De aanvang is op alle dagen om 20.00u. Kaarten kosten 8 euro en het eerste kopje koffie/thee is gratis. Reserveren kan via reserveren@realiteit.nl. De voorstellingen zijn te zien in het Realiteitstheater gevestigd aan de Rubensstraat 3 te Woerden.

Theatergroep de Realiteit is een amateurtheatervereniging met enthousiaste leden die met veel plezier aan mooie voorstellingen werken. Sinds dit jaar is er ook een gemotiveerde jongerengroep opgestart. Jongeren van 14 jaar t/m 19 jaar kunnen hier aan mee doen. Deze jongerengroep is hard bezig met repeteren voor de voorstellingen van Don Juan die in februari worden opgevoerd. Wilt u meer weten over de Theatergroep de Realiteit, kijk dan op de vernieuwde site: www.realiteit.nl.