Noah Zeeuw maakt WK Hit voor België met Ponkers

De Woerdense Noah Zeeuw heeft samen met de andere mannen van het YouTube-kanaal Ponkers een WK Hit voor België gemaakt. De clip is vandaag gelanceerd.

Normaal gesproken halen de mannen grappen uit en doen ze challenges maar deze keer hebben ze alles uit de kast gehaald om een mooie clip op te nemen.

“We waren met elkaar aan het eten toen we opeens met het idee kwamen om iets met het WK te doen. Maar Nederland doet dit keer niet mee dus wat ga je dan doen. Al snel hadden we ideeën en hebben we in een middagje het nummer over België geschreven en zijn we los gegaan”, aldus Noah Zeeuw.

De mannen hebben een nieuwe tekst bedacht op het nummer België van Het Goede Doel, de band waar Toni Peroni en Henk Westbroek bekend mee zijn geworden.De clip is grotendeels opgenomen bij FC Utrecht en op het strand maar ook Woerden is terug te vinden in de video. Er zijn namelijk opnames gemaakt in de kleedkamers van SC Woerden. En dat gebeurde niet zonder reden.

Ik heb altijd al bij SC Woerden gevoetbald en nu nog steeds. Daarnaast heb ik ook echt iets met Woerden. Ik ben blij dat we bij mijn eigen club hebben kunnen filmen.”

De clip is vanmiddag uitgebracht. Noah hoopt dat mensen de clip leuk vinden en dat hij aanslaat bij jong en oud.

“We hebben de clip met heel veel plezier kunnen maken. Ik verwacht dat mensen het leuk vinden. Het is een echte track voor jong en oud.”