OKW in Bedrijf: innovatie en duurzaamheid bij MeetINoffice

OKW in Bedrijf: innovatie en duurzaamheid bij MeetINoffice

Bij congres- en vergaderlocatie MeetINoffice staat innovatie en duurzaamheid centraal. Tijdens de eerstvolgende OKW in Bedrijf op 29 juni presenteert MeetINoffice de recente innovaties en wordt een inkijk gegeven in toekomstige innovaties.

Projectiescherm van 50 m2

Sinds begin 2017 beschikt de grootste ruimte van MeetINoffice over een enorm projectiescherm van 50m2  waarmee  congressen en andere zakelijke bijeenkomsten worden voorzien van een unieke uitstraling. Tijdens het OKW in Bedrijf krijgt je inzicht in de diverse mogelijkheden van deze techniek. MeetINoffice heeft als ambitie om de footprint van de voedselconsumptie binnen de congres- en vergaderlocatie tot een minimum te beperken. Hoe MeetINoffice dit denkt te bereiken? De ambitieuze ideeën worden op 29 juni aan u gepresenteerd.

Programma

Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom bij MeetINoffice op De Bleek 13 in woerden. Om 18.00 uur geven de heren van MeetINoffice een presentatie en een rondleiding, waarna u om 18.30 uur kunt bijkletsen en netwerken tijdens een zomerse netwerkborrel met hapjes en drankjes, op het dakterras!

Aanmelden

Aanmelden voor deze laatste OKW-bijeenkomst voor de zomer? Mail even naar info@okwwoerden.nl. Ben u ondernemer in Woerden en nog geen OKW-lid? Neem dan eveneens contact op via info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Foto: MeetINoffice