OKW Diner met gastspreker Ferry Mingelen

OKW Diner met gastspreker Ferry Mingelen

Elke vereniging moet af en toe vergaderen; ook de OKW ontkomt daar niet aan. Maar de ondernemers van Woerden maken daar meteen een bijzondere avond van.

OKW Diner

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van de OKW vindt plaats op donderdag 9 maart in De Hall. Als alles besproken is wat er besproken dient te worden, schuiven de ondernemers aan tafel voor het OKW Diner. Speciale gast tijdens het diner is Ferry Mingelen, die zal spreken over de komende verkiezingen. Maar dat is nog niet alles: tijdens deze bijeenkomst neemt de OKW ook met een gezellige borrel afscheid van bestuurslid Albèrt de Goey.

NOS-loopbaan

Ferry Mingelen is bekend van zijn loopbaan bij de NOS, als eindredacteur en presentator van het dagelijkse politieke programma Den Haag Vandaag. Ook voor de tv-programma’s Nova en Nieuwsuur verzorgde hij de politieke duiding. Na zijn pensioen in 2013 blijft hij actief als politiek commentator in de talkshow Pauw (en Witteman). In deze verkiezingstijd leidt Ferry Mingelen debatten tussen lijsttrekkers en geeft hij lezingen over zijn lange ervaring op het Binnenhof, de sfeer van bedreiging en de actuele ontwikkelingen in de verkiezingscampagne ter voorbereiding op de verkiezingen van 15 maart.

Ferry Mingelen, foto: Wikipedia
Ferry Mingelen, foto: Wikipedia

Programma en aanmelden

 

OKW-leden zijn op donderdag 9 maart vanaf 15.30 welkom in De Hal, Korenmolenlaan 4. De ALV begint om 15.45 uur, waarna om 17.00 uur het avondprogramma begint met aperitief en een walking dinner. Om 18.00 uur zal Ferry Mingelen spreken en om  19.00 – 20.00 uur is de afscheidsborrel van bestuurslid Albèrt de Goey. Het is mogelijk om later aan te sluiten of om losse delen van het programma bij te wonen; geef dit even aan bij uw aanmelding via info@okwwoerden.nl. Aanmelden kan tot 3 maart. U ontvangt de agenda voor de jaarvergadering en het jaarverslag 2016 vooraf.

Foto: Max Pixel