OKWinBedrijf door Bolton Groep en Woerden Werkt

OKWinBedrijf door Bolton Groep en Woerden Werkt

Bolton Groep

Op 15 september heeft Bolton Groep haar nieuwe kantoor aan de Zegvelse Uitweg in Woerden betrokken.

“Samen met onze medewerkers genieten wij van het comfort dat dit pand biedt. Daarnaast bevordert de inrichting
de onderlinge samenwerking en kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. Op technisch gebied is gebruik gemaakt van duurzame materialen en technieken. Graag willen wij dit met onze collega-ondernemers delen”, aldus Peter Bol en Arjan Tol.

Bolton Groep was ook genomineerd voor de Onderneming van het jaar 2017. Na een mooie avond met een goede presentatie grepen de heren helaas naast de prijs.

Woerden Werkt

Woerden Werkt! presenteert u de vijfde editie van Kom Binnen Bij Bedrijven van 9 t/m 14 april. Tijdens de editie in maart vorig jaar opende 83 Woerdense bedrijven en organisaties hun deuren tijdens deze dag. Zij ontvingen tientallen belangstellenden en vervulden 36 vacatures, stages, werkervaringsplekken en vrijwilligersposten.

Netwerkborrel

Alle OKW-leden zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom in het Bolton Café, Zegveldse Uitweg 1 in Woerden. Na een korte presentatie volgt een netwerkborrel, waar je kunt bijpraten onder het genot van een drankje. De OKW ontvangt je aanmelding voor deze editie van OKWinBedrijf graag voor 6 februari.

Foto: Pixabay