OKWinBedrijf: Pure kaasbeleving bij Treur Kaas

OKWinBedrijf: Pure kaasbeleving bij Treur Kaas

De zomer is voorbij, we zijn weer aan de arbeid, dus tijd voor de eerste OKWinBedrijf. Op donderdag 7 september zijn de OKW-leden van harte welkom bij Treur Kaas. Dat wordt in ieder geval smullen.

Passie voor kaas

Treur Kaas staat voor pure kaasbeleving. Het familiebedrijf is gevestigd in hèt kaascentrum van Nederland: Woerden. Treur rijpt en verzorgt sinds 1955 Hollandse kazen in eigen geconditioneerde pakhuizen. Door een constante temperatuur en luchtvochtigheid kan de smaak optimaal kan ontwikkelen. Treur Kaas is altijd op zoek naar de lekkerste kaasspecialiteiten met een unieke smaak. Om deze te vinden werkt het bedrijf samen met kleinschalige kaasmakerijen en boeren die, net als Treur, een enorme passie voor kaas hebben.

Netwerkborrel

Alle OKW-leden zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom bij Treur Kaas, Rietveld 93 in Woerden. Om 17.30 volgt een korte presentatie en wordt je rondgeleid door het pand. Om 18.30 uur volgt de netwerkborrel, waar je kunt bijpraten onder het genot van een drankje en – hoe kan het ook anders- kaas! De OKW ontvangt je aanmelding voor deze editie van OKWinBedrijf graag voor 29 augustus.

Foto: Archief Woerden.TV / Alex de Kuijper