OKWKennissessie over Cybercrime & Identiteitsfraude

OKWKennissessie over Cybercrime & Identiteitsfraude

Op dinsdag 21 november organiseert de OKW in samenwerking met de gemeente Woerden een OKWKennissessie. Dit keer over Cybercrime & Identiteitsfraude door Remco Verhoef & Bas Eikelenboom.

Cybercrime & Identiteitsfraude

Iedereen praat over hacking, maar wat is er nu echt aan de hand? In het nieuws wordt dagelijks gesproken over hacking, cybercrime en cyberoorlog. Is er een cyberoorlog? Wat doen cybercriminelen en wat is het dark web? Wat kunnen we verwachten met Internet of Things en zijn we eigenlijk nog wel veilig? Waar moet je op letten en wat kun je als bedrijf doen?

Met een nieuwe wetgeving op komst en de daarbij behorende boetes oplopende tot 5% van de groepsomzet is het belangrijker dan ooit om de privacy van klanten te kunnen waarborgen. Het aantal gevallen van cybercrime gaat voorbij aan gewone criminaliteit, waarbij het meer geluk dan wijsheid is wanneer ondernemers nog niet te maken hebben gehad met deze vorm van criminaliteit. Hierbij moet je denken aan onder andere ceo fraude, identiteitsfraude en hacks.

Wil je hier meer over weten meld je dan aan voor deze kennissessie.

Aanmelden

Deze kennissessie wordt gehouden bij Rabobank Rijn & Veenstromen. Middellandse Zee 15, Woerden. Aanvang 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.15 uur. Aanmelden kan door te mailen naar: info@okwwoerden.nl.