OKWLunch over duurzaamheid met Ruud Koornstra

OKWLunch over duurzaamheid met Ruud Koornstra

Bij de OKWLunch op donderdag 30 november is spreker Ruud Koornstra te gast. Ruud is een van de beste sprekers binnen de duurzame wereld. Hij zal tijdens de lunch dan ook het een en ander vertellen over duurzaamheid. Ook worden tijdens deze lunch de drie genomineerde bedrijven voor de ‘OKW Onderneming van het jaar 2017’ bekend gemaakt.

Ruud Koornstra

Duurzaamheid, weet Ruud Koornstra, staat voor veel mensen nog steeds gelijk aan minder: zet de kachel laag en trek een trui aan. Voor hem niet. “Duurzaamheid is voor mij handelen vanuit overvloed.” Want duurzaam ondernemen biedt oneindig veel kansen, voor een betere wereld én voor de ondernemer. Dat heeft hij de afgelopen jaren als geen ander ontdekt.

Ruud Koornstra behoort tot de beste sprekers binnen de duurzame wereld. Hij vertelt met volle overgave over zijn passie voor duurzaam ondernemen en disruptieve transities: een expert op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Als geen ander kan hij een publiek meenemen in zijn verhaal. Ruud Koornstra is een rasondernemer die betrokken was bij de oprichting van televisieproductie-maatschappijen als ID@Dtv (ondermeer bekend van ‘Lingo’ en ‘Villa Felderhof’). Sinds 2001 houd hij zich voornamelijk bezig met de oprichting van duurzame ondernemingen.

Koornstra is sinds november 2016 voorzitter van de duurzame ondernemersvereniging De Groene Zaak. Hij staat op plaats 15 van de Duurzame 100 van Trouw. Tijdens de Nationale Klimaattop werd Koornstra afgelopen jaar benoemd tot de eerste ‘Nationale Energiecommissaris’.

Programma;

11.15  – 11.45 uur Ontvangst

11.45 – 12.45 uur Presentatie Ruud Koornstra

12.45 – 13.45 uur Lunch

De lunch vindt plaats bij restaurant ‘De Markies’.

Aanmelden

OKW leden hebben per mail een uitnodiging ontvangen voor deze lunch. Bent u ondernemer in Woerden en nog geen OKW lid? Heeft u interesse in onze bijeenkomsten? Mail dan naar info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden.