De OKWNieuwjaarsbijeenkomst en verkiezing komt eraan

De OKWNieuwjaarsbijeenkomst en verkiezing komt eraan

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe prijzen! Op donderdag 11 januari vindt de OKWNieuwjaarsbijeenkomst plaats in de Milandhof in Zegveld. Naast een toast op het nieuwe jaar wordt de Ondernemer van het Jaar gekozen.

Laat u verassen

Er staat dit jaar van alles op het programma. Wat? Daar gaat de OKW helemaal niets over zeggen! Laat u verrassen. Het wordt een avond met een feestelijk programma en met heerlijke buffetten.

Het programma gaat om 17.30 uur van start. Vanaf 17.00 uur is de zaal open en kunt u al komen. Om 21.00 uur start de verkiezing en wordt bekend wie de Ondernemer van het Jaar 2017 is geworden. Rond 21.30 uur zal het programma afgesloten worden met een toast op de winnaar en is er nog gelegenheid tot feliciteren, borrelen en napraten.

Pop Up Event Locatie

De locatie voor de verkiezingen is dit jaar de evenementenhal van de Milandhof. De hal wordt omgetoverd tot een prachtige pop up-eventlocatie. Rondom de Milandhof is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

Leden van de OKW kunnen zich tot 9 januari aanmelden voor de bijeenkomst door te mailen naar info@okwwoerden.nl. U mag maximaal twee personen per bedrijf aanmelden.