Ouderen scheuren door Woerden en eten koekjes bij kinderdagverblijf

Ouderen scheuren door Woerden en eten koekjes bij kinderdagverblijf

Misschien heb je ze vandaag wel door Woerden zien scheuren. Een groep ouderen gingen er vandaag weer op uit met de scootmobielclub voor de wekelijkse rit.

Na een flink stuk rijden namen de ouderen pauze bij kinderdagverblijf de Toverfontein in Woerden. De kinderen hadden heerlijke koekjes gebakken en een bosje bloemen geknutseld. En er werd zelfs een restaurantje gemaakt waar ze met elkaar gingen eten.

“Van 1 van de groepsruimtes was een heus restaurantje gemaakt waar alle scootmobielers een plaatsje vonden voor de koffie / thee met zelfgebakken koek. En daarna zongen we allemaal ‘Smakelijk eten, Smakelijk drinken’ want de lunch kwam er direct achteraan. De kinderen, juffen én opa’s en oma’s zoals de kinderen ze noemden hadden echt een geweldige ochtend. Het was superleuk”, aldus Saskia van het kinderdagverblijf.

Iedere woensdag razen de ouderen met de plaatselijke scootmobielclub uit Montfoort allerlei kanten op. Elke week rijdt de club een andere route. Ze bezoeken boerderijen, fruitbedrijven en vandaag bezochten ze Woerden. De tocht wordt begeleid door vrijwilligers van Stichting  welzijnsondersteuning Montfoort-Linschoten op de fiets.

Foto’s: KDV Toverfontein