Overleden man Wilnis is Zegvelder

Overleden man Wilnis is Zegvelder

Het lichaam dat gisteren in Wilnis is gevonden, is van een 54-jarige man uit Zegveld. Hij is mogelijk betrokken bij de dood van een 45-jarige vrouw uit Mijdrecht, die een avond eerder door een schietincident om het leven kwam, schrijft RTV Utrecht.

De man is volgens de politie door zelfdoding om het leven gekomen. De doodgeschoten vrouw uit Mijdrecht deed in een eerder stadium aangifte van stalking tegen deze man.

Na het schietincident probeerden hulpdiensten de vrouw nog te redden, maar ze overleed ter plaatse. Het onderzoek van de politie leidde dinsdagavond al snel naar een verdachte. Agenten deden in Zegveld een inval in de woning van de man, maar daar werd niemand aangetroffen. De politie zette onder meer twee helikopters in om uit te kijken naar de verdachte, maar ook dat leverde niets op.

Woensdagochtend rond 7.00 uur  werd het lichaam van de 54-jarige man uit Zegveld door een passant aangetroffen in de berm in Wilnis, niet ver van het schietincident in Mijdrecht. Eerder kon de politie nog niet bevestigen dat de twee incidenten met elkaar te maken hebben, maar later op de avond werd duidelijk dat er wel degelijk een link was tussen de twee overleden personen.

Bron: RTV Utrecht