Reinaldaweg vanaf zaterdag 1,5 maand dicht voor opknapbeurt

Reinaldaweg vanaf zaterdag 1,5 maand dicht voor opknapbeurt

De M.A. Reinaldaweg (N204) tussen Woerden en Montfoort is vanaf zaterdag 14 juli tot en met 30 augustus dicht voor doorgaand verkeer. De weg wordt tijdens de zomervakantie flink opgeknapt en krijgt een extra rotonde in Linschoten.

De weg tussen Woerden en Montfoort is een knelpunt voor de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid. Om de route tussen Montfoort en Utrecht via de N204 en de A12 aantrekkelijker te maken, wil de provincie de capaciteit op dit gedeelte van de N204 en op de kruispunten verhogen. Verder zijn er plannen om de verkeersveiligheid en de leefbaarheid op het betreffende wegvak te verbeteren.

Maatregelen

De grootste maatregel die wordt uitgevoerd is de aanleg van een rotonde bij de aansluiting met de G. van de Valk Boumanstraat in Linschoten. Daarnaast worden bruggen en duikers hersteld, komt er een nieuwe asfaltlaag op de weg en worden fietspaden verbreed.

De provincie is in februari al begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. Vanaf zaterdag wordt er aan de weg gewerkt. De weg is van 14 juli tot en met 30 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer.

Foto: Google Maps