Restaurant t’Ryck opent medio maart de deuren

Medio maart is het eindelijk zover: dan heropent het restaurant van Buitenplaats Kameryck de deuren. Het restaurant is sinds begin januari gesloten voor een verbouwing van twee maanden waarbij alles op de schop genomen wordt. Na de facelift gaat het restaurant met een volledig nieuw gezicht verder onder de naam ’t Ryck.

Wie in het verleden al eens bij het restaurant is geweest, kent het straks niet meer terug. De prachtige omgeving van het restaurant wordt naar binnen gehaald door grote glazen gevels rondom en het interieur wordt warm, fris en modern. Veel materialen en kleuren maken dat de locatie in de toekomst naadloos aansluit op de mooie omgeving van het Groene Hart. De indeling wordt van een ietwat gesloten en donkere plek volledig omgegooid naar een open, ruime en lichte locatie. Binnen biedt ’t Ryck straks plaats aan 40-45 personen en het fraaie terras met weids uitzicht over het water heeft nog extra plekken.

Buitenplaats Kameryck

De metamorfose van ’t Ryck maakt deel uit van een grootschalige verbouwing van Buitenplaats Kameryck, de evenementenlocatie waar het restaurant deel van uitmaakt. Ooit begonnen met enkel het restaurant en vergaderzalen is deze plek de afgelopen jaren uitgegroeid tot een locatie voor events in alle soorten en maten. Door die populariteit is Buitenplaats Kameryck uit zijn voegen gegroeid. De volledig vernieuwde locatie biedt straks niet alleen meer ruimte, maar is ook in alle opzichten verbeterd. Hoewel het restaurant bij de evenementen locatie hoort, staat het straks volledig los van de vergaderingen en evenementen.