Revicon en Barosta bundelen krachten

Revicon en Barosta bundelen krachten

De roestvast staalspecialisten Revicon uit Woerden en Barosta uit Montfoort hebben hun krachten gebundeld en zijn vanaf 1 januari 2018 samen verder gegaan onder de naam ReviconBarosta.

Revicon B.V. en Barosta B.V. zijn ieder al decennia actief als RVS specialist en hebben beide een gedegen track record als het gaat om kwaliteit, (engineering) kennis en leverbetrouwbaarheid.

“Wij bedienen ieder afzonderlijk een eigen segment van de markt, gebaseerd op daarbij behorende specialistische vaardigheden van haar medewerkers en machinepark. Doordat Revicon B.V. en Barosta B.V. qua specialisme en afzetmarkten zo complementair zijn, is het bundelen van onze krachten een zeer logische stap in het streven van beide ondernemingen om de behoefte van klanten centraal te zetten en verder uit te bouwen”, aldus André Bos en Sjaak de Koning. 

Door de samensmelting van beide ondernemingen ontstaat de grootste onafhankelijke RVS componenten leverancier van Nederland.

“Onze ambitie reikt echter verder. Wij willen ons de komende jaren verder ontwikkelen tot een totaal oplosser, waarbij onze engineering expertise wordt verbreed en verdiept.Ons team van roestvaststaal-specialisten bestaat uit 100 gepassioneerde zeer hoog gekwalificeerde vakmensen. Daarnaast gaan wij de komende jaren blijven investeren in de nieuwste machines en technologieën.”

Foto: ReviconBarosta