Ronald Schalkwijk nieuwe hoofdtrainer V.V. VEP

Ronald Schalkwijk nieuwe hoofdtrainer V.V. VEP

V.V. VEP heeft een trainer gevonden voor volgend seizoen. De club maakte woensdag bekend dat de 36-jarige Ronald Schalkwijk is vastgelegd. Hij volgt na dit seizoen Reinier van der Leij op.

Het bestuur is tevreden met de nieuwe man. Ronald is reeds een ervaren gediplomeerde trainer en in het bezit van een UEFA-B diploma.

“Hij past goed in het profiel dat we hadden gemaakt. Wij denken hiermee een trainer aan onze club te hebben gebonden, die het in zich heeft om met zijn voetbalinhoudelijke kennis, trainingskwaliteiten en persoonlijkheid, op een goede manier onze jonge spelersgroep verder te helpen in hun ontwikkeling.”

De club benadrukt dat het een goed overwogen beslissing is geweest.De Technische Commissie en spelers hebben nadrukkelijk deelgenomen aan dit selectieproces. Na meerdere positieve gesprekken, is er uiteindelijk overtuigend voor Ronald gekozen.

Schalkwijk is geen onbekende van VEP. Hij voetbalde een aantal jaren bij de club. De inwoner van Woerden is op dit moment jeugdtrainer bij Argon uit Mijdrecht.

Foto: V.V. VEP (Piet Kroon)