Sc Woerden verslaat SPV ’81 met 6-0

Met een flinke overwinning heeft Woerden 1 haar officiële debuut gemaakt in de 4e klasse op zaterdag. SPV ’81 werd het slachtoffer van vooral een goede eerste helft van Woerden. Meteen vanaf de aftrap werd de aanval gezocht. Dit resulteerde in meerdere mogelijkheden. Vooral via beide flankspelers Jeffrey Buijt en Patrick van Zwienen. Via een corner was ook Kees Jansen dichtbij zijn eerste competitietreffer. Uiteindelijk was het Jordy Angenent die in de 19e minuut de score opende via een mooi binnengeschoten vrije trap.

Woerden bleef veel sterker dan SPV en na een half uur voetballen stond het 3-0 door 2 doelpunten van Kees Jansen. 5 minuten voor rust bepaalde Patrick van Zwienen de ruststand op 4-0 nadat hij de diepte in werd gestuurd door Nado Gangemi.

In de 2e helft was het voor Woerden zaak om niet te verslappen. Dit gebeurde in het eerste kwartier zeker niet. Nado Gangemi scoorde in de 47e minuut de 5-0 en 5 minuten later maakte ook Jeffrey Buijt zijn eerste doelpunt van deze competitie.

Daarna zakte de dadendrang van Woerden. Er waren nog wel wat kleine kansen en zelfs SPV kwam nog een aantal keer in de buurt van het doel van Woerden. Maar doelpunten vielen er niet meer.

SC Woerden kent dus een mooie competitiestart met deze 6-0 overwinning, welke ook nog eens de koppositie opleverde.

Volgende week wacht een uitwedstrijd in Boskoop tegen Floreant. Zij wonnen hun eerste wedstrijd ook, met 4-1 bij Kamerik..

De opstelling was: Ramon Hoveling, Wouter Groeneveld, Vincent van Leeuwen, Aimé v.d. Bovenkamp, Jeffrey Buijt, Nado Gangemi (Amil Saliem), Thomas Ebbelink, Patrick van Zwienen, Kees Jansen (Hamza Hajji), Jordy Angenent en Victor Schultz (Roman Getrouw).