Sport in Woerden

De eerste wedstrijden na de herfstvakantie zijn weer gespeelt. Een weekend met gewonnen en verloren wedstrijden voor de sporters in Woerden. Mis je jouw sport? Mail je wedstrijdverslag naar redactie@woerden.tv

VEP Wint met 4-1
VEP deed afgelopen zondag goede zaken door streekgenoot Bodegraven met 4-1 te verslaan. Door deze zege hebben de zwart-witten de aansluiting met de brede middenmoot in de 3e klasse B weer gevonden. VEP staat nu op een gedeelde achtste plaats, samen met Bodegraven en Moordrecht, met 10 punten uit 7 wedstrijden. De zege was hard nodig want ook de staartclubs SVS en Victoria ’04 boekten een overwinning.

Sportlust verliest
In de laatste wedstrijd van de 1e periode heeft Sportlust verloren van het Vlaardingse Deltasport met 2-0. Hierdoor verspeelde de Woerdense 1e klasser niet alleen de koppositie maar ook de periodetitel. Sportlust speelde een op z’n zachtst uitgedrukt zeer matige wedstrijd, op het moment dat Deltasport op voorsprong kwam speelde het nog maar met 10 man maar Sportlust wist van
de man meer situatie geen gebruik te maken en verloor terecht van een meer strijdend Deltasport.

Zwemmers Scoren goed
Zaterdag 30 oktober hebben de zwemmers van One Team Swimming deelgenomen aan het Sprintfestijn in Ijsselstein. Naast een indrukwekkend aantal podiumplaatsen bij de meisjes werden er ook veel PR’s gezwommen. Opvallend was de groei in de breedte bij de zwemclub: zij brachten maar liefst vijf estafetteploegen in, drie bij de dames en twee bij de heren. Een van de damesploegen ging hierbij met de tweede plek aan de haal.

Eerste zegen voor de volleybal heren van OKV ’71
De heren van OKV ’71 hebben hun eerste competitiezege binnengehaald tegen het zeer matig spelende Servia. De heren begonnen sterk aan de wedstrijd, met goede servicedruk brachten de heren vooral de verdediging van Servia enige moeite toe. Een voorsprong werd nog wel weggeven, maar door goed samenspel werd de eerste set toch nog binnengesleept ( 26-24). De tweede set zette de heren goed door en werd de druk op de verdediging van Servia verhoogd, wat resulteerde in een ruime overwinning van de tweede set ( 25-12 ). De derde set werd er iets te makkelijk over gedacht en bracht OKV ’71 zichzelf onnodig in de problemen, ze kwamen een paar keer goed terug, maar toch ging Servia er met de derde set vandoor (18-25). De vierde set zette OKV ’71 de druk er weer volledig op, en bracht het zichzelf niet meer in de problemen, de heren pakte de winst in de vierde set ( 25-17 ) en pakten zo hun eerste winst dit seizoen.